FABRIQUE UNIQUE

In december 2022 stopte Unieke Zaken met haar eigen (jeugd)theateractiviteiten en kwam er ruimte voor iets anders: Fabrique Unique!

De werkplek van Unieke Zaken is door artistiek leiders Peter Bolten en Mirjam Morsch omgetoverd tot een prettige cultuurplek. Met Fabrique Unique heeft Alkmaar er een prikkelende repetitie-, montage- en presenteerplek voor podiumproducties bijgekregen. Deze plek is bij uitstek geschikt voor kleinschalige activiteiten en is met door billijke gebruiksprijzen en open sfeer een toegankelijke en dus welkome aanvulling op de bestaande mogelijkheden.

Fabrique Unique is te vinden aan de Pettemerstraat (Alkmaar-Overstad). Van hieruit loopt u in zeshonderd seconden naar het NS station of het centrum van Alkmaar. Ook andere culturele voorzieningen (filmhuis, concertzaal, bioscoop, museum, schouwburg, bibliotheek…) zijn vlakbij. In vijf minuten rijd je naar de ring Alkmaar/ A9, er is voldoende parkeergelegenheid (gratis of goedkoop), om de hoek is een heuse kringloopboulevard en vlakbij zijn tal van handige winkels (bouwmarkt, tankstation, supermarkt).

En het mooiste: Fabrique Unique is te huur voor culturele activiteiten (theater- en dansvoorstellingen, lezingen, boekpresentaties, filmvertoningen, concerten, repetities enzovoorts. Wilt u meer weten over prijzen, mogelijkheden of beschikbaarheid? Stuur ons een bericht: post@uniekezaken.nl.

.